Rezultati su toliko fantastični da ćete želeti da ste za ovo saznali pre: Evo čime da perete zube

Rezultati su fantastični a nikakvih nuspojava nema.

Svi želimo da imamo sjajne i bele zube, ali ne volimo skupe proizvode koji daju kratkoročne rezultate ili ih ne daju uopšte.

zube

Pranje zuba morskom solju i sodom bikarbonom je potpuno bezbedan i prirodan način za jačanje zuba i desni, uklanjanje naslaga na zubima i otklanjanje zadaha. Možete ih koristiti pojedinačno ili u kombinaciji, a jeftini su i potpuno bezbedni.

U morskoj soli se nalaze brojni minerali poput kalcijuma, magnezijuma, silicijuma, fosfora, natrijuma, nikla, gvožđa i mnogih drugih. Ovi nutrijenti jačaju desni, štite od stvaranja naslaga i zadaha i izbeljuju zube vremenom. Pošto u njoj ima i dosta joda, morska so ima antibakterijska svojstva i pomaže u neutralizaciji kiselina u vašim ustima. Od soli se stvara pljuvačka koja zatim stvara antibakterijskinomotač oko enamela i štiti ga.

Najbolji način za primenu morske soli jeste da umočite četkicu za zube u pola kašičice morske soli, a zatim da operete zube kao i inače. Možete i isprati svoje zube čašom vode u kojoj je rastvoreno pola kašičice morske soli. Nemojte gutati nego ispljunite.

Soda bikarbona je takođe dobra za pranje zuba zbog svoje alkalnosti, što joj omogućava da neutrališe kiseline i uništi bakterije.

Najbolji način za primenu sode bikarbone je da od nje napravite pastu sa vodom. Možete i ukombinovati sodu bilarbonu i morsku so i napraviti svoju pastu za zube.

Rezultati su fantastični a nikakvih nuspojava nema.

izvor: Webtribune.rs

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: