Frizura sa ekstenzijama

Jedan od razloga zbog kojeg se sve veći broj žena odlučuje na ekstenzije za kosu jeste taj kako bi privremeno napravile frizuru o kakvoj maštaju inače, a koja ne može da se napravi sa tankom ili kratkom kosom. Poneke žene imaju dugu kosu, ali bez volumena, tako da ekstenzije i u tom slučaju mogu da budu od pomoći. „Popunjavanje“ kose tako da izgleda bujno i gusto, to je mnogima cilj. Jasno i zašto!

Duga, bujna i kosa sa volumenom izgledaju zdravo, ženstveno i negovano, a to je ono što želimo da postignemo. Uz takvu kosu idu i muški uzdasi! Gratis.

Jedan od najlakših načina kako da produžite kosu instant, odnosno onda kada to poželite, jeste uz pomoć ekstenzija na češljiće.

Ekstenzije na češljiće su veoma praktične, lako se koriste i nameštaju, i nema bojazni da će otpasti. Kod kuće možete postići dužinu i volumen kose, bez odlaska frizuru i bez skupih tretmana! Ono što je najbolje u ekstenzijama poput ovih, jeste to što ih sada možete nositi a sada skinuti. Za par sekundi možete da dobijete potpuno drugačiju frizuru!

Pored njih, pogodne su i ekstenzije clip-in, kao i ekstenzije na trake.

Naravno, uvek je bitan kvalitet samih ekstenzija, a preporučuju se one od prirodne dlake. Opet, ni to nije pravilo, ali svakako je bitan proizvodjač, a praksa će vam pokazati gde ste pogrešili. Cena nije nužno pravo merilo, uzimajući u obzir da ovakve ektenzije nisu previše skupe.

Ukoliko su ekstenzije od prirodne dlake, možete ih tretirati kao vašu kosu, odnosno prati šamponom, koristiti balzam i slično, bez brige da će se oštetiti. Ove ekstenzije još možete tretirati toplotom, odnosno možete koristiti peglu za kosu, figaro i sušiti fenom..

Ono na šta je bitno obratiti pažnju jeste češljanje – češljajte ih širokim češljem, takodje češljajte laganim pokretima, blago.

Stilizovanje frizure sa ekstenzijama

Sada sve frizure sa dužinom, ili one koje zahtevaju bujnu kosu, mogu doći u obzir!

Bilo da samo želite dužinu i bujnost, za neobavezan izlazak u grad, sa prijateljima, ili odlazak na posao, kod rodbine.. Kosa će izgledati sveže, fino i ženstveno. To je super stvar. Još, kosu možete pokupiti u rep, onaj pravi konjski, bujan i dug.

Takodje, uz ekstenzije sada napokon možete da imate pravu francusku pletenicu, dugu i bujnu. I ne samo nju, već sve pletenice za koje je potreban volumen. Pletenice više neće izgledati tanko i iskrzano.

Ekstenzije su pogodne i onda kada želite bujnu pundju. Bilo da je pundja messy, ili ona elegantna.

Sve svečane frizure lakše se rade kada je kosa duža i bujnija – logično. Koju ćete frizuru odabrati, to je na vama!

Ponekada je klasika, odnosno puštena kosa, najbolje rešenje. Ponekad nam je potrebno potpuno novo osveženje, elegantna ili romantična, nesvakidašnja frizura. Sve zavisi od prilike.

Ono što je najbolje kod ekstenzija ovog tipa jeste laka primena, odnosno lako postavljanje, i još lakše skidanje. Kada opet poželite kratku kosu, samo skinete ekstenzije, i, eto je! Kada ponovo poželite dugu kosu, samo zakačite ekstenzije i eto duge kose sada!

Svakako, ne preporučujemo svakodnevno nošenje ekstenzija, kako ne biste oštetili vašu prirodnu kosu, jer može da ometa rast. Posebno utiče na skalp, pa vodite računa.

Ekstenzije održavajte urednim kada ih nosite, ali gledajte da to ne bude tako često. U medjuvremenu vašu kosu održavajte, negujte i trudite se da joj omogućite rast!

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: