Garderobom sakrijte stomak

Ako ste došli u stadijum kada vam ne pomažu ni dijete, ni naporni treninzi, kao ni razni preparati i šejkovi za mršavljenje, možda je vreme da isprobate neke modne trikove kako bi izgledali mršavije i sakrili stomačić koji ste ,,zaradili’’ preko zime.

Ne morate se večno sakrivati ispod široke odeće, možete izgledati vitko i zategnuto i uz pomoć pravilnog izbora određenih komada odeće.

Umesto da non stop pokušavate da prikrijete stomak, usredsredite se na to da naglasite delove vašeg tela koje smatrate svojim adutima – duge noge, zategnute ruke ili raskošan dekolte.

Okrenite se odeći od lagaijih, prirodnih materijala, koje se ne priljubljuju uz telo i samo još više otkrivaju vaš nedostatak. Lepršavije majice ili kardigani, sa naglašenijim dekolteom, pogotovo V izrez, skrenuće pažnju sa vašeg stomaka na druge delove tela.

Što se tiče donjih delova garderbe, birajte suknje koje su šire na bokovima nego u struku. Blagi A kroj će skrenuti pažnju s vašeg struka. Budite oprezni prilikom odabira dužine i materijala, a pogotovo boje. Svakako su poželjniji jednostavniji dezeni, koji neće privlačiti pažnju.

Takođe, vertikalni nabori vašem će učiniti da izgledate mršavije. Birajte suknje koje imaju vertikalne nabore, a čija je dužina do kolena ili par centimetara iznad.

Nikad ne uvlačite košulje i majce u pantalone ili suknje, bez obzira na njihovu dubinu. Izvucite košulju i tako će te postići elegantniji izgled, a trup će vam izgledati izduženije i vitkije, jer se stvara iluzija užeg struka. Nosite majice ili haljine sa pojasom koji je tik ispod grudi, ili odeću na preklop.

Ne izbegavajte suknje ili pantalone sa niskim strukom. Nosite ih bez ikakve griže savesti, samo vodite računa da nosite svoju veličinu, kako bi izbegli stvaranje ,,šlaufa’’ oko struka i pojave ružnih nabora a bokovima.

Takođe su, prihvatljive i pantalone i suknje visokog struka. Njih možete da kombinujete sa majicama i košuljama tamnijih nijansi i jednostavnijih modela.

Ukoliko pak ne uspete da garderobom prekrijete svoj stomak, a nemate vremena ni volje da radite mukotrpne vežbe i pazite na ishrane, a ipak želite da izgledate dobro, onda bi trebalo da razmislite o tretmanima estetske hirurgije koji vam u tome mogu pomoći.

Jedan od najpopularnijih je svakako zatezanje stomaka ili abdominoplastika.

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: