Ima 100 kilograma, a radi jogu i stoj na glavi kao od šale!

Dana Falseti (22) je mnogo propatila dok konačno nije zavolela sebe. Taj put nije bio nimalo lak.

Dvadesetdvogodišnja studentkinja je za vreme studija imala 136 kilograma zbog čega se osećala loše u svojoj koži. Smatrala je da su kilogrami krivci za njenu tugu i očaj pa je odlučno rešena bila da smrša. Kilogrami su otišli, a ona je i dalje bila očajna i sa 30 kilograma manje.

capture2

Dana je sasvim slučajno odlučila da počne sa pohađanjem časova joge. Isprva je mislila da neće moći da uraditi ni osnovne asane (poze) zbog debljine. Međutim, uprkos višku kilograma ona je bila rastegljiva, čak i više nego mršave devojke.

Početak vežbanja je bio težak, a neke vežbe su joj bile bolne i naporne, ali nije odustala jer se nakon treninga osećala sjajno.

Joga je naterala Dani da probije svoje limite i pređe granice. Svakim treningom je mogla više, a danas kao od šale radi i neke od najzahtevnijih asana.

Zahvaljujući jogi prihvatila je svoje telo takvo kakvo je i zavolela ga. Osvestila je svoje telo i pomirila sa se viškom kilograma. Sada se oseća dobro u svojoj koži.

Dana pohađa časove joge samo godinu dana i prezadovoljna je učinkom.

Joga je veština u kojoj balans ima najveću ulogu. Tako je Dana dokaz da joga može biti vežbanje za svakoga bez obzira na kilograme.

izvor: blic žena

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: