Iskoristite naš Online rečnik, kao i sve njegove mogućnosti na nabolji način. Registriraj se sada!

Online rječnik je portal koji vam pomaže kod prevođenja.

recnik

Ovaj portal podržava prevođenje sa engleskog, njemačkog, slovenskog, talijanskog, španjolskog, portugalskog na hrvatski te sa hrvatskog na engleski, njemački, slovenski, talijanski, španjolski i portugalski.

Od stranih jezika podržava prevođenje sa slovenskog na engleski jezik i obrnuto.

Usluga prevođenja na portalu je BESPLATNA.

Nije potrebna REGISTRACIJA na online rječniku kod prevođenja pojedinačnih riječi, fraza ili tekstova.

REGISTRIRAJTE se kako biste mogli sudjelovati u kreiranju online rječnika.

Ponudite bolje prijevode za riječi, fraze, dodajte nove riječi.

Sve riječi koje korisnici dodaju u bazu na portalu prolaze strogu kontrolu urednika i lektora. Tek nakon provjere, riječi se objavljuju u online rječniku.

Jednom mjesečno urednik i lektor pregledava prijedloge korisnika te kako je ovaj proces jako zahtjevan prođe nekoliko tjedana do objavljivanja predložene riječi na portalu.

Osim što možete uz pomoć portala online rječnik prevoditi riječi, fraze i cijele tekstove te dodavati nove riječi i fraze, promijeniti netočan prijevod, možete poslušati i točan izgovor riječi s ponuđenih jezika.

Tim portala online rječnik unaprijed se zahvaljuje svim novim i starim korisnicima na korištenju usluge prevođenja te posebno se zahvaljuje  onima koji se odluče za registraciju na portalu i sudjelovanje u kreiranju besplatnog online rječnika.

Zaboravite na prašnjave stare rječnike, tjedne i mjesece izgubljenog vremena, potražite svoj najbolji prijevod na http://www.online-rjecnik.com/.

Cilj nam je osigurati vam besplatan pristup portalu online rječnik, proširiti bazu riječi, fraza na portalu te mogućnost kreiranja rječnika.

Sudjelovanjem u kreiranju dobit ćete online rječnik sukladan vašim osobnim potrebama.

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: