Kako da je osvojim

Ako vam je cilj da osvojite devojku koja vam se dopada, prvo na šta je potrebno da se usresredite jeste da privučete njenu pažnju. U tome, najbolje ćete uspeti ako joj se nenametljivo približite i ako se potrudite da je upoznate kao ličnost. Tek onda, kada se sa njom upoznate, postaće vam jasno i to kako ćete najbolje uspeti da je osvojite.

Za osvajanje devojke, ne postoji univerzalni recept niti preporuka koju treba da sledite, i koja će se generalno pokazati kao najbolja i najuspešnija. Baš zato, osvajanju mora da predhodi upoznavanje.

Prilikom upoznavanja sa devojkom, koje napomenućemo treba da se odvija spontano i postepeno, potrudite se da obratite pažnju na sve ono što nju zanima, što je ispunjava i što je čini srećnom, ali istovremeno, trudite se da primetite i zaključite i šta je to što njoj smeta i što joj se ne dopada.

Tek nakon toga, nakon što vam devojka bude jasna i poznata kao osoba, možete se usresrediti na strategiju osvajanja.
Generalno, u osvajanju devojke, može vam pomoći pažnja koju ćete da joj ukazujete, zatim spremnost da je saslušate, razumete i podržite, ali i umeće da je iznenadite i obradujete onda kada se ona tome ne nada niti to očekuje. Na taj način, primetiće vaš trud da joj ulepšate trenutak i biće joj jasna vaša zainteresovanost za nju.

Ne ustručavajte se da joj stavite do znanja da vam se dopada i da ste zainteresovani za nju. To možete učiniti direktnim i preciznim saopštavanjem, ali i manirima i lepim ponašanjem koje je usmereno prema njoj.

Prilikom osvajana devojke, budite usresređeni direktno i samo na nju. Na taj način, shvatiće i uvideti koliko vam je bitna, i uživajući u tom osećaju, verovatno će poželeti da se nađe i ostane pored vas.

Kada osvojite devojku, nastojte na tome da osvajanje traje i dalje i da se nadograđuje svaki dan.

Devojka ne sme pored vas da se oseti kao plen, koji ste uspešno ulovili, a zatim ostavili po strani i zaboravili na pažnju i poštovanje koje joj je i kada je osvojena i dalje neophodno da bi bila i ostala srećna sa vama i uz vas.

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: