Kako da me zavoli

Ako vam je cilj da budete ostvareni i srećni u svojoj vezi, i da vas partner ili partnerka zavoli, prvo što je potrebno da znate jeste da je ljubav potrebno graditi, ceniti i čuvati.

Kao i sva druga osećanja, ljubav se stiče i postepeno razvija, temelji se na drugim osećanjima, kao što je osećanje pripadnosti, poverenja ili posvećenosti, ali i onda kada se razvije i stekne, ljubav mora da se čuva.

Da bi vas neko sa kim ste u vezi zavoleo, potrudite se da prema toj osobi budete iskreni i privrženi i da se celokupan vaš odnos zasniva upravo na iskrenosti. Na taj način, osoba koja je sa vama, steći će u vas poverenje, a sa poverenjem, biće joj baš kao i vama puno lakše da u vašoj vezi gradi kvalitetan odnos i komunikaciju iz koje će se vremenom stvoriti i učvrstiti ljubav. Iskrenost podrazumeva da pred osobom koju volite i koja vas voli, ne smete imati maske, već uvek pokažite svoje pravo lice. Maske i laži, kada se otkriju, mogu biti najveća prepreka ljubavi i mogu je uništiti čak i kada ona postoji.

Takođe, da bi ljubav mogla da traje i da se sačuva, neophodno je prema osobi koju volite i koja vas voli, pokazati i neprestano iskazivati poštovanje. Zato, osim lepih gestova i pažnje kojom pokazujete naklonost osobi sa kojom ste u vezi, ne zaboravite da joj stavite do znanja i to da je poštujete kao ličnost.

Divite se osobi koju volite, onda kada ona to zaslužuje, pohvalite je, recite joj da izgleda lepo, ako mislite da tako izgleda. Prihvatite njenu ideju ili sugestiju onda kada znate da će joj to značiti i na taj način podržite i poštujte njen stav.

Delite sa voljenom osobom svaki lep trenutak koji možete i trenutke koji sami po sebi nisu najlepši, pokušajte zbog nje da učinite lepšim.

Uz takvo ponašanje i nastojanje da voljenu osobu potpuno usrećite, sigurno ni njoj neće biti teško da vas zavoli, već će ljubav spontano doći i spojiti vas sama.

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: