Kako da raskinem sa devojkom

Ukoliko više ne vidite smisao svoje veze i želite da je što pre prekinete, prvi problem koji se u tom slučaju javlja, jeste vaša dilema kako da tu odluku saopštite devojci i kako da raskinete sa njom.

Bojite se njene reakcije ili jednostavno ne znate da izaberete prave reči.
Ako ste baš vi u ovakvoj situaciji i ako je vaš problem što ne znate kako da saopštite devojci da želite raskid, onda poslušajte korisne savete koji će vam takvu situaciju olakšati i pomoći vam da prebrodite problem.

Kao prvo, nikada nemojte da koristite laži, kako bi devojci opravdali to što više ne želite vezu sa njom. Devojka koja se nalazi u vezi sa vama, sigurno vas je tokom uspešnog perioda te veze upoznala i srazmerno tome ume da prepozna kada joj govorite laž i očekujete da ona u nju veruje. Upravo laž, može devojku povrediti i učiniti to da zauvek pokvari mišljenje koje je ikada imala o vama. Zato, ispoštujte bar lepu uspomenu na vreme koje ste podelili sa devojkom u vezi i potrudite se da se raskid te veze odvije na korektan i fer način.

Recite devojci šta vas muči i šta je prepreka zbog koje ne želite više da budete sa njom i ne zaboravite da je čak i najgora istina bolja nego najbolja laž.

Dozvolite joj da vam prilikom vašeg govora i izlaganja svega što želite da joj kažete i ona saopšti sve što želi. Možda na taj način uspete zajedničkim razgovorom da dođete do srži problema i možda čak i poželite da date još jednu šansu svojoj vezi.

Pre nego što se odlučite da je raskid korak koji želite da preduzmete kao sledeći, dobro preispitajte sebe da li ste stvarno spremni i sigurni u to. Ponekad, može doći do toga da su vaša osećanja jednostavno poljuljana iz nekog razloga, ali da zapravo raskid ipak nije nešto na šta ste zbog toga spremni.

Zato budite sigurni u svaki svoj korak i odluku, jer ako jednom pogrešite, pa poželite da ispravite grešku, možda više neće biti prilike za to.

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: