Kako da znam da li je on pravi

Ako ste sreli nekog muškarca i pitati se da li je on pravi, pre toga zapitajte se da li zaista i postoji ”onaj pravi”? 🙂
Pravi romantici medju nama veruju da on postoji naravno. I ako ste zaista naišli na takvu osobu, čvrstu je držite za sebe i ne puštajte jer to je pravo blago i danas je to jako teško naći.

Mi vam sada dajemo nekoliko saveta i pokazatelja kako da utvrdite da li ste zaista našle onog pravog:

– Možete sa njim prijatno da ćutite. Ponekad je potrebno sa nekim mirno i prijatno ćutati. Ako sa njim to možete bez osećaja tenzije i nelagodnosti što ništa ne pričate, to je jedan od dobrih znakova.

– Osećate se sigurno pored njega. Jako je bitno da se pored muškarca sa kojim ste osećate sigurno i zaštićeno.

– Poverenje. Zapitajte se da li mu možete i da li mu zaista verujete? Ako je odgovor potvrdan, na odličnom ste putu.

– Biti srećna sa njim. Život nema smisla ako nismo srećni i zadovoljni. Zato je od velikog značaja da vaš partner utiče na vas pozitivno, i da vas čini srećnom tokom većeg dela dana.

– Planirajte zajedničku budućnost. Ukoliko vaš muškarac ima zajedničke planove sa vama a ne planove za budućnost bez vas, to je vrlo jasan pokazatalje da mu je stalo do vas.

– Vi ste mu na prvom mestu. Ako mu je zaista stalo do vas vrlo često ako ne i uvek će vas stavljati na prvo mesto, ispred nekih drugih stvari u životu.

– Osećaj koji vas ne vara. Pored svih ovih stvari iznad, jako je bitno i da mi imate ”onaj” osećaj da je on onaj pravi i da je to prava stvar. Zato se dobro zagledajte u sebe, u njega, i u svoja osećanja, i izvedite ispravan zaključak.

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: