Kako imati ravan stomak

Postupite po našim sugestijama i višemesečno zalaganje će uroditi plodom – ravan stomak više neće biti samo san, postaće realnost.

– Hranite se zdravije. Kontrolišite apetit zdravom hranom siromašnom kalorijama, a bogatom vlaknima. Neka se na Vašem jelovniku nađe što više integralnih žitarica, povrća i voća.

– Svakog jutra pojedite jedan grejpfrut. Ovo voće ima sposobnost da proces varenja učini sporijim, što znači da ćete produžiti osećaj sitosti. Grejpfrut obiluje vitaminom C.

– Ako ste navikli na ćaskanje sa društvom uz kokice, grickalice i sokove, evo boljeg rešenja – prošetajte zajedno i u šetnji ćaskajte.

– Supa bi trebalo da bude obavezni deo ručka. Tako ćete uneti 20 % kalorija manje.

– Bavite se aerobikom. Ova vrsta vežbanja je neprikosnovena kada želite da se rečite naslaga sala sa stomaka.

– Vlakna su saveznik u mršavljenju. Svakih 10 g unetih vlakana smanjuje količinu masti zadržanih u organizmu, za malo manje od 4 %.

– U jednoj polovini avokada ima nezasićenih masnih kiselina u količini 10 g. To će onemogućiti da se nivo šećera u krvi povisi. Povišenje nivoa šećera u krvi ima za posledicu taloženje sala na predelu stomaka.

– Recite ”ne” upotrebi gaziranih napitaka. Evo alternative. Reč je o moćnom napitku koji doprinosi mršavljenju. Potrebni sastojci: voda – 2 l, sveže narendani đumbir – količina 1 supena kašika, krastavac – 1 komad, tanje narezan, limun – 1 komad, isečen, manji listići nane – 12 komada. Sve to sjedinite u posudi, sipajte u flašu i odložite da odstoji tokom noći. U toku narednog dana popijte celu količinu napitka.

Savet plus: Ravan stomak možete dobiti i tretmanom zatezanja stomaka, poznatim estetskim tretmanom.

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: