Kako Vam godišnji horoskop može razrešiti poslovne dileme

Godišnji horoskop i njegove prognoze je verovatno jedan od najčitanijih tekstova početkom svake nove godine, jer smo svi zainteresovni i zabrinuti kako će 12 meseci pred nama izgledati. Godišnji horoskop se bazira na tri bitna segmenta, kao i dnevni i mesečni horoskop: poslu, ljubavi i zdravlju, i donosi uopštene prognoze za svaki znak pojedinačno. Kada je u pitanju donošenje važnih životnih odluka, godišnji horoskop Vam može dati određene smernice i otkriti povoljne i nepovoljne periode za određene rizike, putovanja, manje i veće zdravstvene probleme i slično. Svakako da nema potrebe slepo pratiti godišnji horoskop i do tančina se prema njemu ponašati, jer to i nije njegova svrha. Da biste izbegli ovu najčešću zamku, pokušajte da jednostavno delate u skladu sa povoljnim periodima o kojima govori godišnji horoskop, kako biste najbolje moguće iskoristili njihov potencijal i svoju odluku sproveli u delo.

Poslovni godišnji horoskop

Segment posla koji ima svaki godišnji horoskop se u doba svetske ekonomske krize popeo na prvo mesto po čitanosti, jer u svim nestabilnim vremenima posao i finansije zauzimaju važnu ulogu. I velika nezaposlenost značajno je uticala na to da se godišnji horoskop koristi za predviđanje pozitivnih uticaja zvezda u određenim mesecima na ovaj deo života, ali i donošenje odluke o poslovnim rizicima, odnosno promeni posla, na šta se sve teže rešavamo. Godišnji horoskop za svaki horoskopski znak posebno izdvaja određene delove godine i situacije u kojima se otvaraju okolnosti za naše uspehe, te bi za početak puta ka nekom cilju bilo preporučljivo izdvojiti upravo njih. To zapravo znači da godišnji horoskop ne može tačno predvideti odluke koje ćemo doneti i kako će one uticati na naše živote, ali može sugerisati kada je pravo vreme da ih donesemo, jer se tako otvaraju mogućnosti da one budu po nas pozitivne.

Godišnji horoskop o zapošljavanju

Svima koji tragaju za poslom je dobro poznato koliko je potrebno uložiti energije i truda u takav vid aktivnosti, ali možda ne znaju svi kako bi godišnji horoskop mogao da pomogne. Njegovo tumačenje umnogome zavisi od Vašeg znaka i tranzicije planeta u određenom dobu godine, koje daje svake godišnji horoskop. Primera radi, ukoliko se u jednom delu godine u godišnjem horoskopu prikazuje tranzicija Saturna kroz Vaš znak, treba biti posebno oprezan jer je ova planeta simbol prepreka i ograničenja, i neće dobro uticati da naše aktivnosti završe najboljim mogućim ishodom. Na sličan način, treba pratiti i kretanje Marsa kroz godišnji horoskop Vašeg znaka, jer je on planeta akcije i delanja, i u periodima kada je on dominantan u Vašem znaku, treba iskoristiti energiju koju daje i preduzeti sve potrebne korake da bi se stiglo do uspeha.

Godišnji horoskop o promeni posla

Promena posla nije odluka koja se donosi preko noći i o njoj vredi dobro razmisliti, jer ujedno predstavlja vrstu rizika u koju se nije lako upustiti, ali nam i na ovo pitanje godišnji horoskop može dati potencijalno najbolji odgovor kada su u pitanju okolnosti u kojima se može stvoriti šansa za uspeh. Na primer, tranzicija Jupitera kroz godišnji horoskop Vašeg znaka tumači se povoljnim situacijama, srećom, stvaranjem uticajnih društvenih veza i novim mogućnostima, što je odličan signal za donošenje ove odluke. Kako je Jupiter i vladar putovanja, ovim godišnji horoskop može predvideti da će se povoljne prilike za promenu posla stvoriti na nekom od njih.

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: