Koliko para, toliko muzike

Ako ste nekada prisustvovali nekoj svadbi na kojoj vam se nije svidela muzička pozadina, sigurno ste pomislili da su mladenci štedeli na budžetu za to. Ili ste, naprotiv, osetili sažaljenje prema mladencima koji su bogovski platili tako jadan bend za svadbe. Kako god okrenuli, dešava se da umesto najlepšeg dana mladencima on bude pokvaren nepodobnim muzičkim sastavom.

Bend za svadbe mora biti kul

Kada pripremate svoje venčanje, mislite na toliko detalja da je nemoguće da nešto ne promakne. Kada stignete do zakazivanja muzike, bend za svadbe vam je najmanje važan jer je koncentracija već opala i mislite da su svi isti. Ako nešto koncentracije za pripremu ipak preostane, pitaćete se kakvu muziku priželjkuju vaši gosti i šta bi se najviše svidelo vašim porodicama, a šta partneru. Tako upadate u zamku da izaberete bend za svadbe koji se samo predstavlja lepo, a koji neće zadovoljiti ni vaš ukus, ni ukus gostiju. Najbolje je izabrati bend za svadbe za koji su mnogi čuli i koji sviraju ono što svi znaju. Ima mnogo onih koji se tako predstavljaju, a nisu zaista takvi.

Pre nego što ugovorite nastup, izguglajte potencijalne bendove. Ako vam je neki bend za svadbe preporučen, i tada ih potražite na internetu. Mnogi će imati svoju stranicu na društvenim mrežama i moći ćete da vidite neki njihov snimak. Ako ste zadovoljni time šta taj konkretan bend za svadbe može da vam pruži, zakažite sastanak za dogovor. Nije poželjno da razgovor obavite telefonom jer na taj način nema sigurnosti za dogovoreno. Taj ko pregovara sa druge strane žice može da zaboravi šta ste se dogovorili ili se jednostavno napravi da je bilo drugačije. To vam ozbiljan bend za svadbe neće prirediti, ali bolje je dogovarati se „oči u oči“. Na taj način ćete moći malo konkretnije da se cenjkate – lakše je ubediti bend za svadbe da malo spusti cenu ako vas vide uživo pa to i šapnete, nego kada nasumice razgovaraju telefonom sa klijentima koji možda na kraju i neće postati mušterije. Bend za svadbe jeste najskuplja stavka u organizaciji slavlja na venčani datum, ali i njima je potrebna određena sigurnost kada je reč o dogovorima i zaradi.

Bend za svadbe liči svakom drugom bendu. Nije neočekivano da neki običan bend koji možete videti u omiljenom klubu petkom uveče nastupa na venčanjima. Isto tako postoje profesionalci koji mogu biti specijalizovani za svadbe. Nekada pevač sam sebi svira klavijature i to bude dovoljno za nastup na venčanju, tj. za muzičku pozadinu za koju se očekuje da  pruži bend za svadbe.

Ako ste skloni „dvojci“ i hvatanju u kolo, neće vam biti teško da nađete bend za svadbe koji će vam odgovarati. Ako ste izbirljivi i treba vam bend za svadbe koji će imati saksofon, triangl i izvoditi arije, pripremite se na duboku pretragu najzabačenijih ćoškova muzičkih stručnjaka. Tada budite spremni da platite više nego što ste očekivali da ćete platiti, jer sve što je ekskluzivno i košta ekskluzivno. Tada ćete možda pozavideti onima koji vole zabave za mase pa su mogli da izaberu bend za svadbe samo na osnovu cene, a da ipak budu zadovoljni učinkom, tj. brojem gostiju koji se uhvatio u kolo.Pogledajte još neke informacije o tome šta dobar bend za svedbe treba da ima http://www.avalagrand.rs/srpski

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: