Ljubavni horoskop prema znacima zodjaka

Onima koji žele saznati budućnost svoje ljubavne veze, ponešto može otkriti i ljubavni horoskop. Upoznavanje i početak veze uvek se dogodi u vladavini jednog od horoskopskih znakova i te osobine nosi i veza. 

Ovan
Ljubavni horoskop partnerima koji vezu započnu u znaku Ovna predviđa burnu vezu. Između njih uvek postoje iskre, dok sve svađe rešavaju u spavaćoj sobi. Drugima mogu delovati kao da su uvek na ivici raskida ali je njihova veza dovoljno čvrsta i preživeće sve razlike.

Bik
Veza započeta u znaku Bika je čvrsta i stabilna. Ove veze uspešno odolevaju svim problemma, dok partneri jedno u drugom pronalaze potporu. Strasti i nežnosti nikad neće nedostajati, jedina opasnost može biti što se partneri potpuno prepuštaju zajedničkom uživanju, pa time zanemarajuju druge bliske ljude.

Blizanci
Ljubavni horoskop govori da će partneri biti pre svega dobri prijatelji i odlični životni suputnici. Uvek raspoloženi za zabavu i izlaske, imaju savršenu međusobnu komunikaciju. Nedostatak je previše posvećenosti društvenom životu, pa postoji verovatnoća prestanka razmene nežnosti, a odnos može postati samo prijateljski.

Rak
V
eza ispunjena nežnošću i romantikom, tako glasi ljubavni horoskop za veze nastale u znaku Raka. Partneri ne mogu izdržati dužu razdvojenost i oboje će želeti veliku porodicu sa puno dece. Loša strana može biti prevelika međusobna posvećenost kada partneri ne žele nikuda ići jedno bez drugog.

Lav
Ovo je veza puna drame i strasti. Partneri se u jednom trenutku žestoko svađau, u narednom strasno mire u spavaćoj sobi. Kako ljubavni horoskop kaže, ovi parovi pokušavaju se drugima predstaviti u najboljem svetlu, čak i kada između njih postoje nesuglasice.

Devica
Devica označava istrajnost i stabilnost. Oba partnera imaju želju za sigurnošću koja ih drži zajedno, a iskrena i otvorena komunikacija, kao i odsutnost žestokih svađa samo su neke od prednosti ovog odnosa. Partneri uživaju u intelektualnim razgovorima i gledanju filmova, ali im može nedostajati strasti, obzirom da Devica nije sklona otvorenom izražavanju emocija.

Vaga
Ljubav je glavna u vezi sklopljenoj u znaku Vage. Partneri uživaju u razmenjvanju nežnosti, pažnje i poklona, uvek paze na osećaje i želje onog drugog. Zajedničke romantične večere i izlasci pomažu im u održavanju strasti, a otvorene svađe partnerima će biti strane. Nedostatak može biti nedostatak iskrenosti i potiskivanje frustracija.

Škorpija
U ovoj vezi pršte emocije. Od prvog trena postoji snažnu seksualnu privlačnost, koja će u vezi biti glavni faktor. Ipak, česte svađe, ljubomorne scene i ispadi posesivnosti mogli bi dovesti do prekida. Neophodno je pokazati više tolerancije.

Strelac
V
edar Strelca stvara vezu koja se bazira na uzajamnom poštovanju i razumevanju. Partneri se ne opterećuju ljubomorom i sumnjama, i nisu od onih koji svuda idu zajedno. Lična sloboda i nezavisnost krasi ovaj ljubavni horoskop.

Jarac
Ova veza možda nije ispunjena nežnostima, toplinom i romantikom, ali je krasi stabilnost i osećaj sigurnosti. Partneri poštuju jedno drugo, nikada se ne upuštaju u svađe, emotivne ucene i manipulacije. Poštuju novac i sigurnost koju im pruža, dok probleme rešavaju brzo i lako. Ipak, savet je da se potrude oko nežnije strane veze, kako se bliskost ne bi izgubila..

Vodolija
Ljubavni horoskop ovu vezu opisuje kao pomalo neobičnu i veoma zanimljivu. Partneri na prvi pogled možda ne odgovaraju jedno drugom, ali su ustvari savršen par. Odsutnost ljubomore čini odličan temelj za je stabilni odnos. Veza bi mogla biti dugovečna ukoliko se partneri ne budu međusobno „gušili“.

Ribe
N
ežna, romantična i prepuna emocija, ovako se opisuje veza nastala u zanku Riba. Partneri mogu osećati veliku ljubav i naklonost što je garancija su uspeha. Veza može imati povremene drame, ali u osnovi oba partnera paze na voljenu osobu i nije im teško da se povremeno žrtvuju zbog zajedničke ljubavi. Svoj dnevni ljubavni horoskop možete pogledati ovde http://www.ljubavnihoroskop.rs/srpski/dnevni-ljubavni-horoskop

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: