Mršavljenje tretmanom kavitacije

Da li ste zadovoljni svojim izgledom? Ukoliko već dugo vremena pokušavate da smršate ali Vam i dalje ostaju masne naslage na određenim mestima, i koliko god da ste uporni ne uspevate da ih se rešite, onda je kavitacija pravo rešenje za Vas.

Tretman ultrazvučne kavitacije je najsavremenije i najbolje rešenje za mršavljenje, čiji rezultati su veoma vidni već posle samo nekoliko tretiranja kritičnih mesta.

Kolika je efikasnost kavitacije?

Kavitacija ne utiče u tolikoj meri na smanjenje ukupne telesne težine, koliko na redukciju obima. Najbolje rezultate kavitacija daje na unutrašnjim stranama butina i stomaku, ali su značajne i premene na kukovima i rukama nakom tretmana ultrazvučnom kavitacijom. Za uklanjanje dugotrajnih i tvrdih masnih naslaga potrebno je više tretmana nego za mekane masne naslage.

Kavitacija brže daje rezultate kod osoba muškog pola. Pivski stomak kod muškaraca se može potpuno ukloniti posle jednog ciklusa ultrazvučne kavitacije. Kavitacija u kombinaciji sa elektrostimulacijom ne samo da topi masne naslage već doprinosi i boljem tonusu kože. Dobri rezultati se postižu i kombinovanjem kavitacije i vakuum tretmanom.

Na kom principu kavitacija otklanja masne naslage?

Ceo tretman ultrazvučne kavitacije se bazira na korišćenju energije ultrazvuka niskih frekvencija za razaranje ćelija u masnom tkivu. Tom prilikom u međućelijski prostor dospevaju gliceridi koje organizam dalje koristi kao izvor energije i masne kiseline koje se preko jetre dalje razgrađuju i odstranjuju iz organizma.

Za određene lipidne komplekse koji se stvaraju pri kavitaciji neophodna je intenzivna fizička aktivnost kako bi se trajno odstranile iz masnog tkiva, pa se shodno tome uz kavitaciju praktikuje i aerobni trening tokom trajanja svih tretmana. Jako je važno da organizam preradi sve produkte ultrazvučne kavitacije. U tom smislu kavitacija opterećuje organizam ali je sam tretman potpuno bezbolan i bezbedan.

Da li su rezultati kavitacije trajni?

Konačni rezultati se dobijaju u lakšim slučajevima posle nekoliko tretmana, dok je kod težih oblika gojaznosti potrebno odraditi i nekoliko ciklusa ultrazvučne kavitacije. Pauza između tretmana je sedam dana, a između ciklusa trideset dana. Da bi rezultati kavitacije bili trajni neophodno je nakon tretmana održavati telesnu težinu. Ukoliko ne vodite računa i vratite se starim navikama i nepravilnoj ishrani svakako da će se problem vratiti.

Pored tretmana kavitacije, jedan od najefikasnijih tretmana je svakako i liposukcija koju možete uraditi po vrlo povoljnoj ceni.

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: