Najtraženije venčanice

Poznati brend za venčanice Pronovias je u 2013 godini bio jedan od najtražnijih brendova, ne samo kod nas u Srbiji, već i u Evropi. Zašto su se venčanice koje je ponudio Pronovias istakle,sigurno je jasno svima koji znaju da prepoznaju kvalitet i fenomenalni dizajn.San Patrick venčanice kao deo Pronovias brenda su bile najtraženiji modeli u ovojgodini.Možeteihnaći u salonu venčanica Chloe u Novom Sadu.

Venčanice

San Patrick pruža nevestama ono što im je zaista potrebno: izuzetnu udobnosti zanosni izgled na dan venčanja. Brojni stilovis avršenih venčanica kreairani su za mlade koje žele da izgledaju lepo upravo onako kako se i osećaju, omogućavajući izraženu siluetu romantičnog izgleda. San Patrick se razlikuje od drugih brendova po tome što nudi najrazličitije stilovi venčanih haljina.
Tradicionalni dizajn venčanica je ponovo u modi.Raskošne i široke haljine glamuroznog izgleda, kaoi retro izgled su ono što je uneo Pronoviasu svoju novu kolekciju za 2014.godinu.Slododno se može reći da su nove kolekcije za savremene, trendi devojke. Ovi modeli nude izgled moderne princeze i spoj su prošlosti i budućnosti. Retro stil nam je približio duge i široke,raskošne, balske venčanice od najkvalitetnijih materijala poput čipke. Dekolte je smeran i elegantan. Ukoliko želite da dozi tradicionalno gizgleda dodate malo više glamura nećete ostati ravnodušni pred modelima sa dekolteom i rukavima od čipke.

Za mlade koje žele da istaknu savršenu siluetu svog tela San Patrick nudi modele od satena i šifona poznate kao sirena stil venčanica. Sirena venčanicesu model pomoću kojeg na najbolji način ističete vašu ženstvenost i gracioznost. Široki izbor haljina iz ove grupe zadovoljava najrazličitije ukuse.Imamo one svedenije varijante sa manje detalja kojima je pored izuzetnog dizajna najveći ukras materijal od kogas uizrađene. Imamo i modele ukrašene bogatom čipkom i Swarovski kristalima. Kao i u slučaju balskih venčanica i ovde imate mogućnost da izaberete da li želite venčanice sa ravnim dekolteom ili u obliku srca. Kreirali su za vas i savršene venčanice sa rukavima od čipke kao i jednim ramenom.

Pronovias i San Patrick kao deo ovog najpoznatijeg španskog brenda kreiraju za vas i originalne dodatke uz željenu venčanicu. Da bi vaš izgled bio savršen, iznajmljivanjem njihovih venčanica možete se odlučiti za veo ili ogrtač koji u potpunosti odgovara teksturi i boji haljine.

San Patrick je za 2013 godinu obezbedio lidersko mesto u industriji venčanica, ali da to nije slučajnost, već rezultat tradicije i kvaliteta dugog skoro 50 godina govori i podatak da je njihova kolekcija venčanica za 2014 godinu već natržištu i da je ocenjena najvišim ocenama. Fenomenalni dizajn, kvalitet, tradicija 50 godina, dostupnost Pronovias venčanica u 90 zemaljasvetai u preko 200 prodavnica, garant su da ćete izborom San Patrick venčanice izazvati oduševljenje na svom venčanju.

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: