Objavite rat borama!

I mi filer za trku imamo

Naša koža stari, a na licu su sve vidljiviji tragovi koje vreme ostavlja na njoj – bore. To, na sreću mnogih, više ne predstavlja toliki problem. Tretmani popunjavanja bora su sve popularniji kako u svetu, tako i kod nas. Da bi vaše lice izgledalo mlađe i lepše, nije neophodno da idete „pod nož“.

Fileri su izbor onih pacijenata koji žele brzu, prirodnu, učinkovitu i sigurnu korekciju bora na licu i vratu. Oni će vam pomoći da se izborite sa borama, vratite licu tonus, sjaj i mladalački izgled.

Danas na rasporedu – frizer i estetski hirurg

Jedna od najvećih prednosti filera je kratko vreme potrebno za oporavak nakon tretmana. Pacijent bukvalno nekoliko sati nakon tretmana može da nastavi sa svojim svakodnevnim obavezama.

Tretman filerima naročito preferiraju dame i gospoda koja žele da izgledaju svežije i mlađe, a nemaju vremena za duže oporavke nakon nekih invazivnijih zahvata.

Fileri – Bore 1:0

Ova borba je uvek izvesna. Filerima se popunjavaju sitne i duboke bore oko čela, obraza i nosa, koži vraćaju elastičnost i hidriranost, a kompletnom licu daju tonus, svežiji i mlađi izgled. Ono što je veoma bitno, aplikacijom filera se ne narušava prirodan izgled lica. Njima se nadoknađuje gubitak potkožnog masnog tkiva i defekata nastalih starenjem kože.

Obično se filerima popunjavaju već nastale bore, mada je i kod osoba iznad 25 godina starosti moguće preventivno delovati kako bi se njihov nastanak sprečio.

Koji je filer dobar za mene?

Postoji više vrsta filera koji se mogu koristiti za popunjavanje nastalih defekata kože. Najtraženiji su fileri na bazi hijaluronske kiseline, ali i oni na bazi kolagena ili ljudskog kolagena. Nekada se, zavisno od zone koja se tretmanom obuhvata, mogu koristiti i neresorptivni fileri.

Hirurg će vam na prvom pregledu, u zavisnosti od produbljenosti bora i regije lica koje odlučite da tretirate, predložiti i odgovarajuću vrstu filera.

Dobar filer + najbolji estetski hirurg + iskustvo estetskog hirurga = zagarantovan uspeh

Upotreba filera je zahvat koji spada u domen estetske hirurgije, te bi najbolje bilo da ga izvodi samo specijalista estetske hirurgije. Poveravajući ovu proceduru osobi koja nije stručna, rizikujete da umesto željnih dobijete neželjene efekte.

Druga stvar koju treba da znate je da svaki filer ima i svoj sertifikat, pa ne bi trebalo ni da se libite da tražite da vam ga lekar i pokaže. Ukoliko drugi ne misle na vaše zdravlje, vi mislite na njega.

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: