Posebna, jedinstvena, drugačija….

Posebna, jedinstvena, drugačija… ne tezi li svaka žena da bude upravo to ? Od narukvice do haljine, od ogrlice do frizure trudi se pokazati kao takva.

narukvica

Modni trendovi mijenjaju se iz dana u dan, ali ručno izrađen nakit uvijek će biti “in”  i slati snažnu poruku. Unikatni komadi nakita kao što su narukvice,nausnice,ogrlice ili prsteni izradjeni su s ljubavlju i šalju posebnu poruku.

Ugledate li na djevojci narukvice sa šiljcima, pretpostavit ćete da se radi o rokerici.Ugledate li pak komad nakita iz  ekskluzivne linije Malincinog nakita koji je izradila dizajnerica Tjaša možete pretpostaviti da se radi o modno osviještenoj i snažnoj ženi. Tjaša Vodeb pravi je umjetnik i kreativac, a u svaki komad nakita ostavlja i dio svoje duše..

Dizajnerica je napravila samo po par komada od svake boje, a možete ih pronaći isključivo u Malinca webshopu,kao i Pura vida narukvice koje su također ručno izradjene.

Ova ekskluzivna linija nakita sadrži komade koji se mogu nositi svaki dan, ali i na svečanosti.Tu su prekrasne ogrlice koje će uz pravu kombinaciju privuci pozornost , posebno ako im dodate i zanimljive narukvice ili naušnice.”Myunikat” nakit zahvaljujući šarenim i živahnim bojama pomaze da se istaknete u masi.

Za one nježne duše tu su pastelno rozi modni dodaci uz koje ćete lako izgledati vedro i profinjeno. Za one temperamentnije, tu je naravno crvena, boja strasti, uz koju su se uvijek vezivali snaga i samouvjerenost.

Elegantne i svečanije prilike idealne su za zlatne i srebrne komade ove kolekcije.

Zna se da s crnom ne možete nikad pogriješiti, da je uvijek in i da se lako kombinira te odiše samouvjerenošću i elegancijom, pa tako ni ona nije zaobišla ovu kolekciju.

One svjetlije puti zasigurno će razveseliti tirkizni dio ove kolekcije, čije prekrasne nausnice , ogrlice i prsteni uz kombinaciju prave narukvice podižu vas “look” na jednu novu razinu.

Za kraj, napomenut ćemo da je nakit zapakiran u prekrasne kutijice, tako da može biti i idealan poklon!

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: