Ovo je najlakša dijeta na svetu: dijeta sa kafom, pogledajte!

Kuvajte kafu kakvu najviše volite i počnite sa najnovijom, najdelotvornijom dijetom!

Da vam neko kaže da u šoljicu espreso ili turske kafe sipate kašičicu putera i kašičicu kokosovog ulja, a onda, nakon što to dobro promešate, popijete na eks, sigurno biste mislili da je u pitanju zlotvor koji ima nešto protiv vaše vitke linije. Međutim, ovo je recept za najnoviju dijetu!

Kako tvrde ljudi koji su isprobali, ovaj svojevrstan “doručak u šolji” predstavlja nešto najbolje što možete da učinite za svoj organizam. Puter-kafa štiti vas od umora, hroničnih bolesti, topi salo i garantuje vam značajno smanjenje kilaže!

Od ove kafe bićete pametniji! Iako u svojoj suštini jeste u pitanju energetska bomba, puter -kafa ubrzava metabolizam i daje vam neophodnu energiju da pregurate dan. Naravno, puter mora da bude neslan i nezačinjen, od mleka krava koje su pasle travu, a ne hranjene koncentratom.

“Sviđa mi se da započnem dan puter-kafom. Zasiti me, pomaže mi da se koncentrišem i fokusiram na svoj posao, a pritom ne moram ništa da jedem do ručka! Takođe, vrlo je ukusno”, otkriva nutricionista Suzi Voker (33), koja je inače pobornik ove nove dijete, ali i paleo načina ishrane.

Izvor: Avaz.ba

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: