Moćni napitak od samo 2 sastojka: lek i prevencija protiv mnogih bolesti!

Ovaj napitak koji se koristi kao lek je odlično sredstvo za izbacivanje viška soli, poboljšava vitalnu sposobnost organizma, čisti krv, jača imunitet, krvne žile i rad srca.Takođe, uklanja višak masnoće i poboljšava metabolizam. Nezaobilazan je protiv ženskih bolesti i upala. Čisti celi organizam od štetnih stvari.

Pripremiti ovaj napitak nije teško.

Glavni sastojak je beli luk a drugi je vino.

Beli luk  poseduje čudesno antibakterijsko, antivirusno, antigljivično, antiparazitsko i antioksidacijsko delovanje.

Poreklom iz centralne Azije, beli luk je jedna od najstarijih biljaka u svetu koja se uzgaja već preko 5000 godina. Zbog svojeg jedinstvenog sastava, beli luk povoljno utiče na mnoge bolesti poput virusnih i bakterijskih infekcija, artritisa, kardiovaskularnih bolesti, bolesti disajnih puteva, probavnih tegoba, parazita i hroničnog umora. Istraživanja potvrđuju da redovno korišćenje belog luka reguliše pritisak i nivo holesterola i šećera u krvi. Studije takođe potvrđuju da on može poslužiti kao odlična prevencija mnogih vrsta raka.

U staklenu teglu od litre staviti 12 režnjeva belog luka, svaki režanj iseckati na četiri dela.

Preliti režnjeve s pola litre kvalitetnog domaćeg crnog vina.

Zatvoriti i ostaviti na prozoru, na sunčanu stranu na 2 sedmice.

Svaki dan promućkati oko 2-3 puta.

Nakon 2 sedmice, procediti i prebaciti u tamnu staklenu bocu.

Korišćenje:

Uzimati napitak 3 puta dnevno po 1 čajnu kašičicu tokom jednog meseca.

Tretman možete ponoviti posle 6 meseci.

Kako ovo deluje?

Beli luk ubija parazite i patogene uzročnike mnogih opasnih infektivnih bolesti dok istovremeno pojačava otpornost ljudskog organizma prema istima.

Njegova korist  za prevenciju kardiovaskularnih bolesti povezana je s njegovom sposobnošću eliminacije lošeg holesterola.

Osim toga, koristan je kod visokog pritiska: širi krvne žile što doprinosi smanjivanju povišenog pritiska.Crno vino ima sve korisne gore navedene osobine, zato će bez sumnje biti od velike koristi za održavanje organizma u zdravom, čistom stanju.

Izvor: uspesnazena.com / kucnilekar

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: