Kako skinuti stomak za samo 10 dana? Pogledajte!

Gubljenje masti sa stomaka za samo deset dana zvuči kao nemoguča misija? Nije. Uz malo truda možete I vi uspeti u tome.

1.dan

Prvi korak je da izbacite svu brzu hranu kao I gazirana pića. Umesto loše hrane, bacite se na povrće I voće, ribu, zdrave semenke. Izbegavajte karbohidrate. Pijte 10 čaša vode da bi pomogli organizmu da počne sa pročišćavanjem. Ova dijeta nije teška, ubrzava metabolizam I sagorevanje masnih naslaga.

2.dan

Danas se bacite na sveže povrće, kuvajte super. Bitno je da konzumirate hranu na svaka 3 h. Izbegavajte slatko voće poput banana. Ako ne vežbate, počnite sa 30-minutnim šetnjama.

3.dan

Za doručak uzmite oko 50 g karbohidrata – čaša ovsene kaše npr.  Izbegavajte masti svake vrste, pijte 12 čaša vode. Počnite sa trbušnjacima I čučnjevima – 3 x 10.

4.dan

Za doručak pojedite omlet od 3 jaja I malo povrća na maslinovom ulju. Ručajte belo meso- do 150 g. Ako osetite glad, posegnite za bademima ili lešnikom. Počnite sa vežbom – ležite na podu, savijte noge u kolenima I izbacujte stomak ka plafonu. 3 x 10

5.dan

Danas možete da popijete mleko koje nije punomasno I voće, do 1 bananu od jačih voćki. Pijte mnogo vode I radite dosta trbušnjaka. Uključite supe u redovnu ishranu.

6.dan

Doručkujte omlet sa povrćem, ručajte piletinu. Dnevno treba da imate 5 porcija voća ili povrća. Uradite sve vežbe, od šetnje preko trbušnjaka do podizanja karlice.

7.dan

Za doručak pojedite neko zdravo meso poput pilećih prsa sa povrćem. Danas predjite na aerobik 20 minuta. Ako želite još bolji napredak, pored aerobika uradite I sve vežbe.

8.dan

Izbegavajte hranu koja nema mnogo korisnih materija. Nastavite sa puno vode – možete dodati u nju malo limuna. Promenite vežbe I radite ono što volite 30 min – trčanje je savršeno, baš kao I plivanje.

9.dan

Vegetarijanski dan. Dozvoljeno je svo povrće koje nije visoko kalorično. Ovo će očistiti vaš organizam od masnih naslaga. Povećajte šetnju na 45 min I odaberite neku od vežbi 3x 10.

10.dan

Danas možete dodati voće za doručak. Nastavite sa nisko kaloričnim povrćem, zdravim napicima I namirnicama sa malo šećera.  Danas šetajte I radite 3 x 10 čučnjeve sa skokom.

izvor: pozdravsuncu

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: