SMRŠAJTE BEZ GLADOVANJA: Uz ove trikove do željene figure!

Ceo život se mučite sa raznim dijetama, ali nijedna vam nije skinula neželjene kilograme. Vreme je da počnete da uživate u hrani, da se ne ustručavate, a opet da imate figuru na kojoj će vam svi zavideti.

Ne možete da se oporavite od količine hrane koju ste uneli prethodnih dana, pa sada pokušavate na sve načine da ponovo uđete u svoje omiljene pantalone. Ako želite da izgubite nakupljenje kilograme i da pritom svom telu pružite samo najbolje, ne morate da gladujete, već jedite mudro. Evo nekoliko trikova kako da izgubite kilograme bez ikakvog odricanja.

JOGURT I VOĆE UMESTO DESERTA

Imate želju da pojedete čokoladu od 300 grama, ali se ustručavate jer ne znate kako posle da se izborite sa prekomernim kalorijama. Za sve postoji bolja alternativa. Odaberite svoje omiljeno sezonsko voće, isecite ga na kockice i pomešajte sa čašom jogurta. Ovo je dobar desert koji nije kaloričan, a vašem telu će pružiti baš ono što mu je potrebno.

MLEČNI NAMAZ UMESTO SIRA

Sirevi su prava gurmanska zaraza, ali oni u većim količinama mogu i te kako narušiti naš željeni broj kilograma. Ako poželite sendvič, sir obavezno zamenite mlečnim ii sirnim namazom, jer ćete tako sprečiti nastanak sala oko struka.

ŠARENO POVRĆE UMESTO KROMPIRA

Krompir je mnogima omiljeni prilog, nekima čak i glavno jelo, ali je prepun skroba i ugljenih hidrata, i u kombinaciji sa mesom ili ribom nije najbolji saveznik u mršavljenju. Umesto pirea ili pečenog krompira, obrok obogatite kuvanim povrćem po želji.

izvor: Srbija Danas

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: