9 različitih tipova ženskih grudi

Žene su stalno podvrgnute nekim klasifikacijama. Ili su plavuše, crnke i riđokose, ili su plavooke, crnooke, zelenooke, ili su sitnije, ili su krupnije, ili su bujnijeg i manje bujnog poprsja, ali se detaljnije o obliku njihovih grudi retko raspravlja.

Pa hajde zajedno da razmotrimo kakvi sve oblici ženskih grudi postoje.

1. Grudi u obliku zvona

Grudi u obliku zvona su uže na samom vrhu, a šire se ka bradavicama, gde su i punije. Ovakav oblik grudi može biti urođen, a može se desiti da je do deformacije grudi došlo posle dojenja.

2. Grudi u obliku suze

Ovaj oblik grudi je širi i puniji na samom vrhu grudi, a sužava se ka bradavicama.

3. Asimetrične grudi

Sve žene imaju manje ili više asimetrične grude, međutim, postoje i one žena sa izraženom asimetrijom. Grudi mogu biti različite po veličini i po obliku. Ako vaše grudi spadaju u ovu kategoriju, ne brinite, niste jedini.

Povećanje grudi »

4. Razroke grudi

Ukoliko se vaše bradavice ne nalaze na centru grudi, nego svaka gleda na svoju stranu, vaši grudi su razroke.

5. Razmaknute grudi

Ukoliko su grudi na jednu i na drugu stranu udaljene od grudne kosti, vaše grudi potpadaju pod ovu kategoriju.

6. Okrugle grudi

Ako imate ravnomerno popunjene i okrugle grudi, vi ste srećna žena. Vama brushalter nije potreban za postizanje određenog efekta, a spadate i u kategoriju koja je muškarcima najprivlačnija.

7. Približene grudi

Slične prethodnim su i približene grudi. Obično se kada je reč o približenim grudima radi o većim i punijim grudima koje su zbog veličine spojene, a fina crta dekoltea se nazire i kada na sebi nemaju nikakvo rublje.

8. Spuštene grudi

Kod spuštenih grudi bradavice se nalaze na dnu, kao da gledaju prema podu. Ovakav oblik grudi mogu dobiti ili zbog težine, ili zbog dojenja, ili zbog starenja i gubljenja elastičnosti kože.

Smanjivanje grudi »

9. Špicaste grudi

Ovaj oblik karakterišu duguljaste grudi sa naglašenim bradavicama.

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: