Američki plakari, idealan nameštaj po meri

Većina vas se sigurno našla u situaciji da ima manjak prostora, a višak stvari za odlaganje. Moguće je da već znate kako postoji jednostavan način da svoj dom pretvorite u moderan ambijent, dizajniran prema vašoj zamisli, a da pri tom rešite problem nagomilanih stvari.  Izbor će verovatno pasti na nameštaj po meri, kojim možete opremiti sve kutke stana, počevši od vaše moderne kuhinje, preko plakara u spavaćoj i dnevnoj sobi, do ugradnih garderobera i cipelarnika u hodniku.

Šta je nameštaj po meri ?

Objašnjenje je jednostavno. To je idealno rešenje nameštaja za određeni enterijer , dizajnirano tako da ispunjava sve tražene funkcije koje treba da obavlja i omogući lagodan život. Izuzetno funkcionalno se može uklopiti u svaki vaš prostor, od ostave, preko kuhinje, kupatila do dnevnih soba. Naročito je pogodan za male stanove gde je potrebno iskoristiti svaki delić prostora, ali svoje mesto nalazi i u prostranim enterijerima, bilo za delove kuhinje, kupatila ili jednostavno kroz određenu potrebu za plakarima po meri.

Šta su to američki plakari ?

Ukoliko želite da potpuno iskoristite prostor u stanu, i da nijedan kutak ne ostavite nedovršenim, američki plakari , tj plakari po meri mogu biti pravo i zanimljivo rešenje za vaš enterijer. Sve je više onih koji se kod opremanja stana opredeljuju za američke plakare. Osim modernog izgleda koji znatno doprinosi čitavom izgledu ambijenta u kojem se nalaze, a koji možete birati sami, američke plakare odlikuje i izuzetna funkcionalnost i mogućnost da unutrašnju organizaciju prilagodite svojim potrebama. Kako god želite da vaš plakar izgleda,izbor od preko hiljadu boja i nijansi kliznih vrata, od peskiranog stakla, do obojenog stakla i ogledala koja čine prostor većim, omogućiće vam da pronađete idealan izgled.

Zašto izabrati američke plakare ( plakare po meri)

Zato što je američki plakar idealno rešenje fiksnog ormara postavljenog na zid, dizajniranog tako da ispunjava sve tražene uslove za smeštaj stvari. Izuzetno funkcionalno se može uklopiti u svaki vaš prostor, od ostave do dnevnih i spavaćih soba. Spoljni izgled i broj kliznih vrata arhitektonski je usklađen sa prostorom kojem je namenjen.S obzirom na postavljena klizna vrata koja u potpunosti zatvaraju kompletnu unutrašnjost plakara nemoguće je skupljanje prašine u plakaru ili na plafonu.Američki plakari se zbog boljeg kvaliteta i još bolje dugotrajnosti montiraju direktno na zid, bez obloga zidova, čime se postiže visok stepen higijenskog održavanja. Uz periodično krečenje zidova unutar plakara nema mesta brizi o tome šta se događa iza plakara – da li ima vlage ili prašine. Ukoliko ipak želite staviti obloge zidova, tzv. korpuse, oni se mogu uraditi, ali to poskupljuje plakar.Mehanizam kliznog sistema koji se koristi kao rešenje za vrata kod američkih plakara je izuzetno dugotrajan.Pogledajte na ovom linku kakve su razlike između modela američkih plakara.

Šta ulazi u cenu jednog američkog plakara?

Cene američkih plakara kreću se od70 eura po kvadratnom metru pa naviše. Cenu određuju sledeći parametri:

• Dimenzije plakara.

• Raspored unutrašnjosti u plakaru kao i vrsta materijala od koga se izrađuje.

• Boja univera koja će se koristiti za unutrašnjost plakara.

• Broj vrata kao i vrsta ispune za vrata.

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: