Koliko natalni horoskop može odrediti naš život?

Većini ljudi je poznato da je natalni horoskop individualan i poseban za svakog pojedinca, a u nesigurnim i turbulentnim vremenima se interesovanje za njegovu izradu dodatno pojačava. Sa druge strane, nezavisno od okolnosti u kojima živimo, uvek nas interesuje kakva će nam biti bliža i dalja budućnost, da li će se ostvariti svi ciljevi kojima stremimo, svi napravljeni planovi, da li su odluke koje smo doneli ili tek treba o njima da razmislimo dobre ili ne, što su sve pitanja na koja natalni horoskop sa velikim potencijalom može dati odgovor. Neke ideje za rešavanje nedoumica i problema, odnosa sa bliskim ljudima, promenu radnog mesta, neočekivano može pružiti natalni horoskop. Natalni horoskop može i otkriti kakve su naše osobine, čemu smo skloni a čemu ne, kako reagujemo u određenim situacijama, što je veoma bitno za naše postupanje u dobrim i lošim periodima. Natalni horoskop Vam može pomoći da otkrijete neke elemente svoje ličnosti koje Vam mogu biti od izuzetne važnosti kada dođe vreme da se one ispolje.

Šta je natalni horoskop i kako se određuje?

Natalni horoskop pokazuje karakterne osobine, predispozicije i talente određene osobe, ali i periode kada su Vam zvezde i planete naklonjene, i svi putevi za ostvarivanje nekih želja otvoreni. Natalni horoskop se izrađuje prema šemi natalne karte, koja se formira prema datumu, tačnom vremenu i mestu Vašeg rođenja, što je ono što je za svakog čoveka posebno. Natalni horoskop je tumačenje šeme natalne karte, i najbolje će ga izraditi stručan astrolog. Sve češće je u ponudi na internetu dostupan besplatni natalni horoskop, koji nikada ne može biti u potpunosti tačan jer ga određuju kompjuterski programi. Mogi pojedinci, koji su prošli onlajn kurseve astrologije, takođe se izdaju za znalce na ovom polju i izrađuju natalni horoskop, te treba voditi računa da ne budemo prevareni. Zato je najbolje svoj natalni horoskop posvetiti izradi od strane astrologa sa iskustvom, jer nije svejedno kako će biti istumačen položaj zvezda u trenutku Vašeg rođenja.

Kako natalni horoskop pokazuje naše osobine?

U zavisnosti od vladara pojedinih kuća, odnosno zvezda i planeta koje su se našle na nebu u određenom položaju u trenutku našeg rođenja, natalni horoskop može sa velikom pouzdanošću pokazati koje su to naše primarne i sekundarne osobine. Znak i podznak su baza za natalni horoskop i oni određuju neke naše opšte karakteristike, koje i ne moraju biti od prevelikog značaja za naš život. Natalni horoskop se sastoji od analize vladara, odnosno znakova, u dvanaest astroloških kuća, od kojih svaka ima posebno značenje i predstavlja bitan životni segment. Natalni horoskop može otkriti neke naše skrivene talente i sklonosti, što se može pokazati presudnim za izbor naše profesije i napredak u karijeri. Takođe, natalni horoskop može prikazati i naše kapacitete za komunikaciju sa drugima, što se u velikoj meri može odraziti na ljubavezne veze i izbor životnog saputnika.

Da li i kako natalni horoskop predviđa budućnost?

Natalni horoskop nije isto što i gledanje u karte, pasulj ili čarobnu kuglu, jer ne predstavlja gatanje. Natalni horoskop ne predviđa našu budućnost do nekih sitnih detalja niti je određuje, jer na njegovom primeru važi poslovica koja kaže da je svako kovač svoje sreće, kako ćemo reagovati na određene okolnosti, zavisi od nas samih a ne od natalnog horoskopa. Natalni horoskop može ukazati na to koji su nam periodi povoljniji za donošenje neke životne odluke, kao što je izbor partnera, promena posla ili odlazak u inostranstvo, ali nam ne može reći i šta ćemo odlučiti. Sve što možemo da učinimo jeste da se u skladu sa natalnim horoskopom ponašamo, te u povoljnim periodima za određeni životni segment istom i posvetimo.Svoj natalni horoskop možete potražiti na ovom sajtu.

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: