U petak je imala 72, u nedelju 67 kilograma: Kako je žena skinula 5 kg za samo 2 dana!

Najmoćniji saveznik u brobi protiv mršavljenja sigurno se već nalazi u vašoj kuhinji! Pogledajte kako je ova žena smršala!

Mnoge žene muče muku sa viškom kilograma, većina nema vremena da se posveti redovnom vežbanju i teško im pada da drže rigorozne dijete. Ako ste se i vi prepoznali među ovim ženama, imamo rešenje za vas!

Ramiza Terzimehić, čitateljka portala Aura.ba, odlučila je da sa svim ženama podeli svoje iskustvo i kako je uspela da za 2 dana oslabi 5 kilograma, uz pomoć jednostavnog napitka.

Njen saveznik u borbi sa kilogramima je peršun, biljka koju koristimo kao začin i svi imamo u kući!

Njegova količina u jelima je uvek mala, zato nije dovoljna da pokrene izlučivanje nagomilane tečnosti iz tela, a odličan je saveznik u borbi protiv urinarnih problema, bubrežnih oboljenja i vrlo jak diuretik. Kao lek može se koristiti i koren, ali i listovi peršuna.

“Peršun je čudo. U petak sam imala 72 kg, a dva dana posle – pet kilograma manje! Ne radi se o kilogramima sala, već o nagomilanoj tečnosti koja ja napustila moje telo. Osećam se super lagano”, rekla je Ramiza.
Njen recept za čaj od peršuna je vrlo jednostavan: u litar ključale vode dodajte 5 kašika seckanog peršuna!

Čaj pustite da odstoji oko dvadeset minuta, nakon toga procedite ili pijte zajedno sa seckanim peršunom.

“Za čaj od peršuna sam se odlučila zbog problema sa bubrezima. Svi savetuju uvin čaj kod ovih tegoba. Od uvinog čaja sam osetila poboljšanje, ali tečnost je ostajala u telu. Odlučila sam da ga zamenim peršunovim čajem i tako došla do svojih rezultata”, rekla je žena.

Čaj od peršuna može se piti i topao i ohlađen. Možete ga piti u bilo koje doba dana, osim kasno uveče, da ne biste noću ustajali zbog potrebe za mokrenjem.
Napomena: Izlučivanje viška tečnosti iz organizma je vrlo važno. Kroz urin izbacujemo otrove, bakterije i druge štetne materije,a peršun je naučno dokazano odličan diuretik, a uz to je i jak antioksidans.

Konzumiranje čaja od peršuna je preporučljivo, ali nikako ne smete preterivati. Konzumiranje neka ne bude više od litre čaja na dan.

izvor: Aura.ba / Kurir

Sponzorisani tekstovi:

Pogledajte i ovo: